DOBRODOŠLI U

Bolnicu za medvjediće

PREPORUKE

Projekt ima podršku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatskog liječničkog zbora, Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, te Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.

«...Studenti koji su se obvezali na provedbu ovog projekta svjesni su problema koje imaju bolesnici; kako odrasli, tako i djeca. Pomaganje drugima najplemenitiji je oblik ljudskog djelovanja. Upravo je to osnovni cilj Organizacijskog odbora ovog projekta, uz poseban naglasak na preveniranje lošeg zdravstvenog ponašanja...»

(prof.Boris Labar, dekan Medicinskog fakulteta).

 

«...Studenti, sudionici ovog projekta svjesni su problema većine bolesnika, a to je problem odlaska liječcniku koji je posebno izražen kod najmlađih bolesnika, te je hvalevrijedan jedan od ciljeva projekta preveniranje lošeg zdravstvenog ponašanja. Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske daje svoju preporuku projektu Bolnica za medvjediće jer na taj nacin pomažemo svi skupa našoj djeci i našoj budućnosti zdravijeg društva...»

(Mr.sc.Andro Vlahušić, Ministar zdravstva Republike Hrvatske).

 

«...Vrlo rado podupiremo ovaj projekt kao jedno od inovativnih i svježih inicijativa vezanih za edukaciju djece i njihovih roditelja u pristupu liječenju djece, te stvaranju pozitivnih stavova prema liječenju.»

(Dr.Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb).
 

natrag na naslovnicu

prilagođeno za IE 4,0 ili noviji pri rezoluciji 800x600

Sve komentare o sadržaju na stranicama šaljite webmasteru; datum posljednje obnove 14-Dec-2003